TSA ManagementTSA ManagementTSA Management

Auckland

2023

In Progress

Workplace + Interiors

TSA Management

DGSE worked with TSA Management to deliver their new Auckland premises. Located within the heart of Britomart, the interior design creates a space which is a calming respite from the intense activity of the surrounding city. To achieve this goal, DGSE explored combining residential and office design principles to create a workspace where the office environment seamlessly integrates into the everyday lives of all users.

The space planning strategy creates a seamless flow from the moment you enter the floor, leading the user directly to an open and inviting front of house area. Utilitarian functions such as kitchens, meeting rooms, storage and printing areas are consolidated around the core. This allows the perimeter functions: open office, collaboration, and social spaces, to utilise the outlook and natural light. The front of house area is orientated to emphasise the expansive views of the surrounding city and harbour. This social space is designed to be multi-functional, serving everyday social activities, rest and collaboration as well as entertaining and larger events – adapting to suit the evolving business requirements.

The palette is comprised of natural and raw materials alongside earthy tones and textures. The material selections emphasize the connection to the land, providing a soft and textural backdrop to a busy workplace. This approach reflects the wider environmental context of Aotearoa and enhances a sense of place, which can be recognised by both international and local visitors.

DGSE worked with TSA Management to deliver their new Auckland premises. Located within the heart of Britomart, the interior design creates a space which is a calming respite from the intense activity of the surrounding city.

Show More

To achieve this goal, DGSE explored combining residential and office design principles to create a workspace where the office environment seamlessly integrates into the everyday lives of all users.

The space planning strategy creates a seamless flow from the moment you enter the floor, leading the user directly to an open and inviting front of house area. Utilitarian functions such as kitchens, meeting rooms, storage and printing areas are consolidated around the core. This allows the perimeter functions: open office, collaboration, and social spaces, to utilise the outlook and natural light. The front of house area is orientated to emphasise the expansive views of the surrounding city and harbour. This social space is designed to be multi-functional, serving everyday social activities, rest and collaboration as well as entertaining and larger events – adapting to suit the evolving business requirements.

The palette is comprised of natural and raw materials alongside earthy tones and textures. The material selections emphasize the connection to the land, providing a soft and textural backdrop to a busy workplace. This approach reflects the wider environmental context of Aotearoa and enhances a sense of place, which can be recognised by both international and local visitors.

TSA Management

The interior is a calming respite from the intense activity of the surrounding city

No items found.

1

/

3

2

/

3

3

/

3

4

/

3

5

/

3

6

/

3

TSA Management
TSA Management
TSA Management
TSA Management
TSA Management
TSA Management
TSA Management
Awards
Year
Award
hide me
Next Project

Arlington

Arlington